top of page

Barnkalas i Malmö

är en rolig och minnesvärd upplevelse för alla inblandade. Men det kan vara svårt att hitta den rätta aktiviteten för en grupp barn mellan 10-13 år. Oavsett om det är vår, sommar eller vinter finns det många möjligheter för en oförglömlig kalas. En av de bästa alternativen är en GPS-skattjakt "Mobilskattjakt", eftersom det utomhus, spännande och en stor tid för barnen. Vi rekommenderar GrapevineGo som det föredragna valet för en framgångsrik födelsedagsparty.


Dessutom kan man använda Grapevine.nu:s färdiga lekar för en kalas hemma. Grapevine har jättebra lekar som man enkelt kan köpa, ladda ner och skriva ut. De har också många roliga och underhållande escape games för hemmabruk, så det är lätt att göra om vilket rum som helst till ett escape room. Detta är ett perfekt alternativ för ett barnkalas hemma när man vill roa och underhålla barnen mellan 10-13 år.


Samtidigt som man har möjligheten att anordna ett escape room hemma, sparar man både tid och pengar jämfört med ett centralt beläget escape room. Dessutom slipper man begränsade tider och behöver inte boka i förväg. Kombinera en GPS-skattjakt med en escape room hemma för en komplett och rolig kalasupplevelse för alla inblandade.


Så välj GrapevineGo för en oförglömlig GPS-skattjakt och Grapevine.nu för roliga escape games hemma för en perfekt barnkalas i Malmö!

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page