top of page

Escape game: Flykten från det hemsökta huset

Ett ruskigt roligt escape game / mysterium för barn i åldern ca. 9-14 år! Professor Fledermaus är försvunnen och hans hus hemsöks av läskiga varelser. Barnen måste rädda professorn och avslöja hans förskräckliga hemlighet. Gåtor ska lösas i sex låsta rum. Klurigt och ruskigt roligt!Det här escape spelet innehåller många roliga och kluriga utmaningar som man måste lösa för att ta sig ut. Det är en blandning mellan logik och kreativt tänkande och förmåga att se mönster som krävs. Ofta behöver man vara flera för att lyckas pricka in allt.


Spelet lämpar sig för barn som gillar att klura och som är mellan 9-14 år gamla.

Om barnen kör fast kan du alltid ge dem några extra ledtrådar och visa dem sätt att resonera och hur man ska tänka för att lösa utmaningen i escape spelet Det hemsökta huset.


Escape game för hemmabruk

Det hemsökta huset är framtaget av spelexperter och gjort för att du ska kunnan göra om ett rum hemma t ex ett sovrum till ett utmanande escape room. Man skriver ut utmaningarna och gömmer i rummet innan barnen släpps in i rummet och de måste lösa all 6 st klurighet för att klara av hela spelet. Ut kommer de alltid men kommer de ut som vinnare eller förlorare? #escapegame #escaperoom #partygamesImponera och undhåll på nästa tonårskalas med ett eget escape game hemma.

Du får allt du behöver när du beställer ett escape game från Grapevine.nu det är bara att skriva ut och förbereda inför kalaset.


Bli inspirerad


Grapevine har ett stort antal olika Escape Games med många olika teman så tveka inte att besöka dem och se de senaste tillskotten på Escape Games sidan.

409 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page