top of page

Escape game: Spionskolan 10-12 år

Roligt escape room som du förbereder hemma utan några större ansträngningar.

Efter förslagsvis lite förfriskningar är det dags för agenternas första hemliga uppdrag! Ett gäng internationella, förmögna brottslingar har bildat ett hemligt sällskap och försöker ta över makten i världen. Sällskapet har placerat en bomb i agenternas närhet som får uppdraget lista ut bombens kod och desarmera den! Barnen har en timme på sig att desarmera bomben - sedan exploderar den!


Hemma eller på lokal bara du har till ett rum som går att stänga

Spionskolan kan genomföras var som helst - ute eller inne, hemma eller i en lokal. Den kan genomföras för en mindre grupp barn eller för flera som man då delar upp i mindre grupper.

Det här är ett riktigt kul och klurigt äventyr - men samtidigt med lite fart och tidspressen av en bomb som snart kommer att explodera!


Spionskolan S.P.Y.S!

Välkommen till Spionskolan S.P.Y.S! Här utbildas hemliga agenter i åldern 10-12 år. Först får de en grundläggande spionutbildning innan de skickas ut på sitt första uppdrag där det gäller att följa spännande ledtrådar och lösa kluriga gåtor lista ut koden för att desarmera bomben som exploderar om exakt en timme! Barnen får lösa chiffer, klura ut ord och meningar med hjälp av kryptograf och mystiska dokument, de får studera fingeravtryck och leta efter ledtrådar!


Mycket rolig lek för ett tonårskalas

Finns även på tyska Escape Game Exit Spiele

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page