top of page

Escape Game Spionskolan som du enkelt gör själv hemma

Enkelt och roligt för kalas och fest.

Välkommen till Spionskolan S.P.Y.S! Här utbildas hemliga agenter i åldern 7-9 år. Först får de en grundläggande spionutbildning innan de skickas ut på sitt första uppdrag! Då gäller det att lista ut koden som desarmerar bomben som exploderar om exakt en timme! Barnen följer spännande ledtrådar och löser kluriga gåtor - de får lösa chiffer, klura ut ord och meningar med hjälp av kryptograf och mystiska dokument, de får studera fingeravtryck och mycket mer!


Gör det själv Escape Game hemma

Perfekt lek till barnkalaset för 7-9 åringar

Barnen måste samarbete för att lösa de kluriga uppgifterna och kör de fast kan du alltid ge dem en extra ledtråd eller livlina.


Ett mycket populärt Escape Game för hemmabruk


Imponera på barnen genom roliga lekar på kalaset

När barnen är för gamla för skattjakt är det dags för Escape room hemma.

Allt du behöver för att genomföra det hela finns i produkten, alla klurigheter, gåtor och rekvisita skriver du ut. En del saker behöver klippas och klistras efter enkla instruktioner. En del saker som papper, penna, sax och kanske ett förstoringsglas eller en kikare - sådant du har hemma - behövs också. Som lekledare får du en enkel steg-för-steg guide till genomförandet och ett tydligt facit.

Spionskolan kan genomföras var som helst - ute eller inne, hemma eller i en lokal. Den kan genomföras för en mindre grupp barn eller för flera som man då delar upp i mindre grupper.


Olika åldersgrupper.


Spionskolan finns i två åldersanpassade varianter - med samma historia och upplägg, en för barn i åldern 7-9 år och en med aningen knepigare ledtrådar och gåtor för barn i åldern 10-12 år. Versionen för 10-12 år hittar du här>>

238 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page