Escape Games på flera språk

Uppdaterad: 14 feb 2020

Escape Games är en internationell succee med rötter från Japan och idag är nog USA den största marknaden för Escape rooms och escape games som event och escape games för bruk hemma. Bra artikel om hur du gör ett escape game hemma DIY.


Escape Games på Danska finns det inte så gott om att välja på men här finns en bra sida om just danska Escape Games att göra själv hemma.

Escape Games på Norska hittar du här.

Bra artikel om escape games på finska hittar du här och färdiga escape games för nedladdning på finska hittar du hos escape game utvecklare grapevine här.


Escape Games på Tyska finns det ett rätt stort utbud av på marknaden. Här är några bra escape games som är utvecklade för att genomföras hemma och gärna då vid ett barnkalas eller Kindergeburtstag som det heter på tyska. Escape Game Kindergeburtstag
Escape Games på Holländska finns det också ett stort urval av på marknaden. Här finns en bra artikel om hollänska escape games och här finns några färdiga escape games att göra själv på Hollänska. Escape Games Thuis


Mitä ovat Escape Rooms- ja Escape Games-aktiviteetit?

Escape rooms-pelit ovat eräänlaisia live-toimintapelejä, joissa tehdään yhteistyötä tavoitteen saavuttamiseksi. Ryhmissä voi olla 2 – 12 henkilöä.


Mikä on Escape Rooms-pakohuonepelit?

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

SUBSCRIBE VIA EMAIL

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com