top of page

Escape room spel diy hemma

Escape rooms på lokal har blivit väldigt populära bland tonåringar och barn. Trenden med escape room spel började i Japan och tog sedan fart ordentligt när det introducerades i USA.


Många har provat escape games och escape room spel redan och de flesta vet hur det går till.


Nu i dessa coronatider har de flesta escape rooms stängt pga smittorisken och väldigt mycket av hela event branschen drabbas hårt av det märkliga året 2020.

Grapevine hade redan för två år sedan tagit fram flera escape room spel som man kan arrangera hemma utan större arbetsinsatser.


T ex har de escape room spel med tema, spion skola, det för dömda huset, Harry Potter inspirerat magi tema samt självklart ett rymdtema.Det finns en uppsjö av olika escape room spel men få är utvecklade för att du ska kunna genomföra det utan handledare och lokal hemma. Grapevine har gjort just det och det fina är att det är riktigt roliga och riktigt billigt. Endast ett par hundralappar och sedan kan du förvandla barnens rum till ett rolig escape room spel.

775 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Barnkalas i Malmö

är en rolig och minnesvärd upplevelse för alla inblandade. Men det kan vara svårt att hitta den rätta aktiviteten för en grupp barn mellan 10-13 år. Oavsett om det är vår, sommar eller vinter finns de

Comments


bottom of page