top of page

Ett roligt escape game att genomföra hemma

Flykten från det hemsökta huset är ett spännande och roligt sätt att tillbringa kvällen med vänner och familj. Spelet är enkel att köpa och du kan skriva ut det hemma, så du slipper vänta på att det ska levereras. Detta gör det också enkelt att förbereda spelet i vilket rum som helst.


Förberedelserna är snabba och enkla, så du kan börja spela inom kort efter att du har skrivit ut spelet. Och när spelet väl är igång, kommer det att hålla hela familjen sysselsatt i timmar. Barnen kommer att älska det och du kommer att känna dig som en stjärna när du arrangerar ett sådant här hemmaspel.


Spelet går ut på att ni ska försöka fly från det hemsökta huset innan tiden tar slut. Ni kommer att få olika ledtrådar och gåtor som ni måste lösa för att hitta nycklarna till de olika rummen. Ju fler rum ni lyckas öppna, desto närmare är ni att fly från huset. Men var försiktiga, för det finns också hinder som ni måste undvika för att inte bli fast.

Flykten från det hemsökta huset är ett perfekt sätt att få hela familjen att samarbeta och ha roligt tillsammans. Det är också ett bra sätt att främja barnens problemlösningsförmåga och kreativitet. Så vad väntar du på? Köp spelet idag och bjud in vänner och familj till en kväll fylld med spänning och skratt. Tack vare spelets enkelhet att köpa och förbereda, det är inte svårt att arrangera ett hemsökt huset-escape game hemma. Du kommer att se ut som en stjärna för att kunna ordna ett sådant roligt spel hemma. Så köp spelet idag och ha kul med vänner och familj!


Det är enkelt, roligt och garanterat att ge en minnesvärd kväll. Sök efter "escape game hemma" och köp spelet idag!85 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Barnkalas i Malmö

är en rolig och minnesvärd upplevelse för alla inblandade. Men det kan vara svårt att hitta den rätta aktiviteten för en grupp barn mellan 10-13 år. Oavsett om det är vår, sommar eller vinter finns de

Comments


bottom of page