top of page

Har barnen tråkigt? Inget att göra?

Sätt fart på barnen med ett coolt escape game hemma. När barnen är understimulerade och uttråkade är det dags att överraska dem med nya utmaningar, klurigheter för barn i ett escape game som du gör hemma. Grapevine har tagit fram en roligt escape game för barn mellan 10-14 år med rymdtema.

I escape gamet Space Escape ska barnen ta sig ut ur 7 st escape rooms, som du enkelt ordnar hemma. Du behöver inte 7 rum men väl ett rum behöver du, t ex barnens sovrum.

Gåtorna och klurigheterna som ska lösas knyter an till rymdtemat och för att lösa problemen behöver de använda språk, matte, logiskt tänkande och massor av fantasi för att prova olika lösningar.

Produkten köper du hos Grapevine som en pdf fil du enkelt skriver ut själv. Sedan behövs lite förberedelser och instruktioner som ska placeras ut i rummet du vill göra om

till ett escape room.

Passa på och gör slag i saken och ladda ner ett eget ex av Space escape escape game för hemmabruk hos grapevine.nu


101 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Barnkalas i Malmö

är en rolig och minnesvärd upplevelse för alla inblandade. Men det kan vara svårt att hitta den rätta aktiviteten för en grupp barn mellan 10-13 år. Oavsett om det är vår, sommar eller vinter finns de

Comments


bottom of page